Fuotprint is al jaren een bekende naam in Heerenveen, na eerdere verhuizingen is Fuotprint nu al vele jaren gevestigd op de Leeuwarderstraatweg 54. Fuotprint bevindt zich in een groot pand wat bekend staat onder de naam Lokaal 52. Hierin bevinden zich meerdere disciplines zoals een schoonheidsspecialiste, kapsalon, natuurgeneeskundige e.d. Meer hierover vindt u op www.lokaal52.nl

Fuotprint heeft al jaren een vaste klantenkring die nog steeds wordt uitgebreid.

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten/ patiënten tevreden de praktijk weer verlaten.
Iedere persoon is uniek en onze behandelingen worden dan ook op de persoon afgestemd. Iedereen is welkom bij ons in de praktijk man, vrouw, jong of oud. We krijgen allemaal in ons leven maar 1 paar voeten en daar moeten we zuinig op zijn.

Wij gaan professioneel en pijnloos te werk.  Hygiëne staat bij ons hoog in het vaandel. Wij werken met gesteriliseerde instrumenten en iedere klant/ patiënt wordt behandeld met een nieuw gesteriliseerd setje. Ook de mesjes zijn steriel en  worden eenmalig gebruikt. Vervolgens worden ze in een daarvoor bestemde container gedeponeerd.

Wij zijn gespecialiseerd in medische aandoeningen aan de voeten en nagels. Zo mogen wij onder andere de oncologische, reumatische, diabetische of spastische voet behandelen. Maar ook klachten gerelateerd aan sporten kunnen wij behandelen.
Is het voor u lastig om uw eigen nagels te verzorgen of vindt u het prettig dat iemand anders uw voeten verzorgd? Ook zonder medische indicatie bent u welkom bij ons.

Onze praktijk is ruim opgezet en toegankelijk voor mindervalide, alles is gelijkvloers. De praktijk is zo ingericht dat rolstoelen, rollators en scootmobiels naar binnen kunnen.
Wij hebben een comfortabele behandelstoel die elektronisch versteld kan worden zodat u in een prettige houding een behandeling kan krijgen.
Daarnaast wordt er ergonomisch te werk gegaan en zijn alle benodigdheden binnen handbereik.

Fuotprint is een erkend leerbedrijf voor stagiaires pedicure en doktersassistent. Daarom zijn er ook regelmatig voor langere tijd nieuwe gezichten in de praktijk.

Kortom Fuotprint staat voor:

  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Pijnloze behandelingen
  • Medisch onderlegd
  • Persoonlijke aandacht
  • Een leerschool voor stagiaires

Voor zorg op maat en goede zorg bent u bij Fuotprint aan het juiste adres.