Last van stinkende en natte schoenen?!? WIJ bieden u de oplossing!

De SHOEFRESH schoenendroger. Dit kleine handige apparaat reinigt & droogt uw schoenen binnen 30 minuten. Ideaal bij veelvuldig gebruik van sport- en werkschoenen.Shoefreshsport

Van de Nederlandse bevolking heeft 12% last van voetschimmel of kalknagels. De SHOEFRESH kan helpen besmetting vanuit de schoenen te voorkomen. Daarnaast worden schoenen, die door zweet en vocht muf zijn gaan ruiken, gemakkelijk en snel verfrist.

sokken shoefreshFuotprint biedt u de mogelijkheid om gebruik te maken van de SHOEFRESH, bijvoorbeeld tijdens een pedicurebehandeling. Uw schoenen kunnen dan gereinigd en gedroogd worden zodat ze daarna weer fris en schoon zijn.

U kunt de SHOEFRESH niet alleen gebruiken voor schoenen maar bijvoorbeeld ook voor helmen, sokken en handschoenen.

Het proces van de SHOEFRESH gaat als volgt, bij de eerste stap worden de schoenen gereinigd door ozontechnologie. Dit doodt de schimmels en bacteriën die veelal zorgen voor de nare geurtjes in de schoenen. Tijdens stap 2 worden de schoenen van binnenuit gedroogd, dit is beter voor het materiaal van de schoen. Daarna is het proces klaar en kunt u uw schoenen gelijk weer aantrekken.

 

U kunt uw schoenen bij ons brengen zodat wij deze kunnen behandelen en na +/- 30 minuten p.p. weer ophalen. Dit voor een prijs van €2,50 per paar.
De schoenen kunt u tijdens de openingstijden van de praktijk langsbrengen, in principe is er altijd wel iemand aanwezig om de schoenen aan te nemen, een afspraak is dus niet nodig.

Voor meer informatie kijk op: www.shoefresh.eu, of bel naar de praktijk.