Fuotprint Fonkelnij heeft in de loop der jaren een stormachtige groei doorgemaakt. Begonnen als eenmanszaak is de pedicurepraktijk uitgegroeid tot een praktijk waar vandaag de dag zeer gediplomeerde mensen voor u klaar staan.

Het succes van de salon heeft alles te maken met de ruime vakkennis en persoonlijke aandacht voor de klant. Fuotprint Fonkelnij staat garant voor vakmanschap, hygiëne en een gunstige kwaliteit/prijsverhouding.

Sieta Nijholt – Tacoma (medisch voetzorgverlener en podoloog A):
Sieta is begonnen als verpleegkundige en heeft meer dan 20 jaar in Ziekenhuis Nij Smellinghe te Drachten gewerkt. Hierdoor heeft ze veel medische kennis opgedaan.
Na het werken als verpleegkundige, besloot Sieta om zich te laten scholen tot pedicure.
Sieta is in 1991 gestart als zelfstandig pedicure, naast haar baan als verpleegkundige. Vanaf 1994 is Sieta volledig in de praktijk aan huis werkzaam. Ze volgde vele vakgerichte cursussen en was jaren bestuurslid/regioconsulent van de branchorganisaties voor pedicures (nu ProVoet). Sieta heeft haar eerder verkregen certificaten nu omgezet in een diploma medisch pedicure waar ze in januari 2010 in één keer voor is geslaagd. Naast erkend Medisch Pedicure is Sieta ook Podoloog A. Sieta is lid van de Onderwijs Advies Raad van ROC de Friese Poort in Leeuwarden voor de opleiding voetverzorging.
Door de opgedane kennis tijdens haar loopbaan als verpleegkundige en door het feit dat Sieta Medisch pedicure is, heeft ze veel kennis op medisch gebied. Dit past ze dan ook zeer regelmatig toe in de praktijk.
Sieta blijft altijd op de hoogte van alles wat er gaande is in Pedicure ‘land’. Ze volgt daarom ook regelmatig bijscholingen en cursussen om bij te blijven.
Sieta vindt persoonlijke aandacht belangrijk en staat voor zorg op maat. Ze doet haar werk iedere dag nog met veel plezier.

Antoinette Praamsma- Kootstra

In verband met de drukte in de praktijk en de soms zeer lange wachttijden gaat Fuotprint samenwerken met Antoinette Praamsma- Kootstra.
Antoinette is basis pedicure sinds 2019 en zal in oktober van dit jaar afstuderen als Medisch Pedicure.
Antoinette zal eerst de woensdag in de praktijk van Sieta zitting hebben.
Waarschijnlijk kunnen we later meer dagen gaan uitbreiden. Antoinette heeft ook een praktijk bij de Trend kappers op dinsdag en donderdag ochtend.
Ivm met de praktijk op de 2e verdieping bij de Trend met een trap kunnen behandelingen ook ambulant, maandag en vrijdag, gegeven worden of bij ons aan de Leeuwarderstraatweg 54 dus op de woensdag.
Ik ben heel blij met deze samenwerking. Antoinette is een zeer gedreven collega en de klik tussen ons was er vanaf het eerste moment. We kunnen ook veel van elkaar leren, ik van haar omdat Antoinette net van de opleiding komt en weer up to date is en zij van mij omdat ik al 30 jaar in het vak zit. Een mooie combinatie!

Antoinette is bereikbaar via de assistentes voor planning bij Fuotprint op nummer: 629957

Antoinette is zelf bereikbaar voor afspraken bij de Trend kappers/ of ambulant op nummer: 06 -12243330.