Fuotprint Fonkelnij heeft in de loop der jaren een stormachtige groei doorgemaakt. Begonnen als eenmanszaak is de pedicurepraktijk uitgegroeid tot een praktijk waar vandaag de dag zeer gediplomeerde mensen voor u klaar staan.

Het succes van de salon heeft alles te maken met de ruime vakkennis en persoonlijke aandacht voor de klant. Fuotprint Fonkelnij staat garant voor vakmanschap, hygiëne en een gunstige kwaliteit/prijsverhouding.

Sieta Nijholt – Tacoma (medisch voetzorgverlener en podoloog A):
Sieta is begonnen als verpleegkundige en heeft meer dan 20 jaar in Ziekenhuis Nij Smellinghe te Drachten gewerkt. Hierdoor heeft ze veel medische kennis opgedaan.
Na het werken als verpleegkundige, besloot Sieta om zich te laten scholen tot pedicure.
Sieta is in 1991 gestart als zelfstandig pedicure, naast haar baan als verpleegkundige. Vanaf 1994 is Sieta volledig in de praktijk aan huis werkzaam. Ze volgde vele vakgerichte cursussen en was jaren bestuurslid/regioconsulent van de branchorganisaties voor pedicures (nu ProVoet). Sieta heeft haar eerder verkregen certificaten nu omgezet in een diploma medisch pedicure waar ze in januari 2010 in één keer voor is geslaagd. Naast erkend Medisch Pedicure is Sieta ook Podoloog A. Sieta is lid van de Onderwijs Advies Raad van ROC de Friese Poort in Leeuwarden voor de opleiding voetverzorging.
Door de opgedane kennis tijdens haar loopbaan als verpleegkundige en door het feit dat Sieta Medisch pedicure is, heeft ze veel kennis op medisch gebied. Dit past ze dan ook zeer regelmatig toe in de praktijk.
Sieta blijft altijd op de hoogte van alles wat er gaande is in Pedicure ‘land’. Ze volgt daarom ook regelmatig bijscholingen en cursussen om bij te blijven.
Sieta vindt persoonlijke aandacht belangrijk en staat voor zorg op maat. Ze doet haar werk iedere dag nog met veel plezier.

In verband met de drukte en de soms zeer lange wachttijden is Fuotprint samen gaan werken met Antoinette’s Voetverzorging. Antoinette is sinds juni 2019 Basis Pedicure en sinds oktober 2020 Medisch Pedicure.

Antoinette is meerdere dagen aanwezig.

Ik ben heel blij met deze samenwerking. Antoinette is een zeer gedreven collega en de klik tussen ons was er vanaf het eerste moment. We kunnen ook heel veel van elkaar leren, ik van haar omdat Antoinette net van de opleiding komt en weer up-to-date is en zij van mij omdat ik al 30 jaren in het vak zit. Een mooie combinatie!

Antoinette is bereikbaar via de assistentes voor planning bij Fuotprint op telefoonnummer:
0513 – 62 99 57.

Zelf is Antoinette bereikbaar voor afspraken en/of ambulant op telefoonnummer:
06 – 12 24 33 30.